Tietoja sivustosta

Tervehdys arvoisa lukija! Minun nimeni on Teijo, ja olen tämän blogin perustaja. Olen aina ollut kiinnostunut tekniikasta sen monissa eri muodoissa, mutta erityisesti olen ollut kiinnostunut tietotekniikasta. Olen työskennellyt toistakymmentä vuotta ohjelmistotekniikan parissa, ja sitä ennen ollut tekemisissä tietokoneiden kanssa vähintään yhtä kauan. Tykkään erilaisista teknisistä vimpaimista ja ohjelmistoista.

Vuosien varrella olen myös huomannut, että vaikka nämä tekniset laitteet ovat tulleet vuosien varrella helpommin lähestyttäviksi, liittyy niihin paljon teknistä jargonia ja asioita joita ”pitää vain tietää”. Ihmiset, jotka haluavat käyttää aikansa muuhun kuin tämän jargonin yms. opiskeluun, tuskin pysyvät kaiken teknisen kehityksen perässä. Pääosin koitan välttää turhan jargonin käyttämistä, mutta saatan myös kirjoittaa teknisempiä artikkeleita, joissa en yritä välttää teknisen sanaston käyttöä.

Sivustolla esiintyy mainoksia ja kumppanuuslinkkejä verkkokauppoihin. Saan näistä pienen komission, mikäli teet ostoksia ko. verkkokaupoista linkkieni kautta. Saamiani tuloja käytän sivuston ylläpitoon.

Ota yhteyttä

Alta voit lähettää palautetta, kommentteja, tai esim. kehitysehdotuksia.